Sloop afval container huren

Ben je bezig met een sloopklus en wil je snel en gemakkelijk jouw sloopafval afvoeren? Bij Kolenbrander Containers kun je eenvoudig een container huren voor sloopafval. Of je nu bezig bent met het slopen van een muur of een compleet pand, bij ons kun je de geschikte container bestellen voor het afvoeren van jouw sloopafval.

Container 3 m³

L244cm x B135cm x H110cm

Bouw- en sloopafval  285
bestel
Grofvuil  285
bestel
Schoonpuin  150
bestel
Houtafval  190
bestel
Dakafval  530
bestel
Groenafval  170
bestel
Grondafval  290
bestel
Meest gekozen

Container 6 m³

L365cm x B172cm x H110cm

Bouw- en sloopafval  385
bestel
Grofvuil  385
bestel
Schoonpuin  170
bestel
Houtafval  230
bestel
Dakafval  830
bestel
Groenafval  220
bestel
Grondafval  320
bestel

Container 10m³

L365cm x B172cm x H150cm

Bouw- en sloopafval  495
bestel
Grofvuil  495
bestel
Houtafval  290
bestel
Dakafval  1.070
bestel
Groenafval  250
bestel

Sloopafval container huren

Ben je bezig met een bouw- of renovatieproject en zoek je een betrouwbare manier om bouw- en sloopafval te verwijderen? Kolenbrander Containers biedt goedkope verhuur van bouwafvalcontainers van verschillende formaten om aan al je afvalverwijderingsbehoeften te voldoen. Onze containers accepteren diverse afvalsoorten, waaronder plastic, hout, papier, beton, metalen en papier. Wanneer je een container huurt bij ons, wordt het afval gesorteerd en voor minimaal 90% hergebruikt als grondstof, waardoor we samen een duurzame toekomst kunnen creëren.

Goedkoop sloopafval container huren

Bij Kolenbrander Containers zijn wij van mening dat het huren van een sloop afvalcontainer betaalbaar moet zijn. Wij hanteren dan ook een all-inclusive tarief, waarbij de prijzen inclusief btw, bezorg-, afvoer- en verwerkingskosten zijn inbegrepen. Op deze manier hoef je geen extra kosten te maken en weet je precies waar je aan toe bent.

Bij ons kun je goedkoop een sloopafval containers huren in verschillende formaten, waaronder 3m³, 6m³ en 10m³. Zo kun je voor elk type klus bij ons terecht en ben je altijd verzekerd van de juiste containergrootte. Wij begrijpen dat tijd essentieel is bij een bouwproject, daarom bieden we snelle levering aan. Zo kun je snel verder met jouw project zonder dat je te lang op de container hoeft te wachten.

Bestel een sloopafval container

Bespaar tijd en moeite bij het verwijderen van bouw- en sloopafval en huur een sloopafval container bij Kolenbrander Containers. Bestel gemakkelijk en snel via onze webshop en profiteer van onze betaalbare prijzen, die allemaal inclusief btw, bezorg-, afvoer- en verwerkingskosten zijn. Ongeacht de grootte van je project, we hebben de juiste container voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats direct een bestelling via onze webshop.