Container huren in Delden

Wil je een container huren in Delden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij plaatsen onze containers ook in heel Twente dus bijvoorbeeld ook in Hengelo, Almelo en ook in Delden! Bestel gemakkelijk, snel en goedkoop via Kolenbrander Containers, wij zorgen dan dat onze chauffeur de container naar je toe brengt en in goed overleg op de gewenste plaats zet.

Afvalcontainer in Delden bestellen

Je bestelt een afvalcontainer in Delden gemakkelijk en snel via onze website. Al onze prijzen zijn inclusief transport van en naar Delden,  BTW, verwerking van het afval en mag 4 weken blijven staan. Wil je de container langer huren? Geen probleem neem dan contact met ons op.

Diverse soorten containers huren in Delden

Ongeacht het type afval dat je wilt afvoeren, Kolenbrander containers heeft altijd de juiste container voor het juiste afval. Je kunt onze containers gebruiken voor bedrijfsafval, tuinafval tot bouw- en sloopafval. Zo huur je o.a. de volgende containers.

Container 3 m³

L244cm x B135cm x H110cm

Bouw- en sloopafval  265
bestel
Grofvuil  265
bestel
Schoonpuin  140
bestel
Houtafval  190
bestel
Dakafval  530
bestel
Groenafval  165
bestel
Grondafval  290
bestel
Meest gekozen

Container 6 m³

L365cm x B172cm x H110cm

Bouw- en sloopafval  360
bestel
Grofvuil  360
bestel
Schoonpuin  165
bestel
Houtafval  230
bestel
Dakafval  830
bestel
Groenafval  220
bestel
Grondafval  315
bestel

Container 10m³

L365cm x B172cm x H150cm

Bouw- en sloopafval  505
bestel
Grofvuil  505
bestel
Houtafval  290
bestel
Dakafval  1.070
bestel
Groenafval  290
bestel

Online een container huren in Delden

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar online een container in Delden huren?  In een paar simpele stappen kun je een container online huren in Delden.

  1. Vind de juiste container voor je klus
  2. Voltooi je bestelling in onze webshop
  3. Wij plaatsen de container in Delden

Vandaag besteld, morgen al geleverd

Tijdens het bestelproces kun je aangeven wanneer je de container in Delden geplaatst wilt hebben. Onze chauffeurs plaatsen containers van maandag t/m zaterdag. Het is zelf mogelijk om dezelfde dag al de container geplaatst te krijgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Vragen over het leveren van een container in Delden?

Kolenbrander containers heeft een jarenlange ervaring met afvalcontainers. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en zorgen dat je tevreden over het plaatsen van container bent.  We snappen heel goed dat elke klus en situatie anders is, weet je niet goed welke container je nodig bent voor de klus? Bel ons dan op of mail ons voor gratis advies.