Container huren

Container 3 m³

L244cm x B135cm x H110cm

Bouw- en sloopafval  285
bestel
Grofvuil  285
bestel
Schoonpuin  150
bestel
Houtafval  190
bestel
Dakafval  530
bestel
Groenafval  170
bestel
Grondafval  290
bestel
Meest gekozen

Container 6 m³

L365cm x B172cm x H110cm

Bouw- en sloopafval  385
bestel
Grofvuil  385
bestel
Schoonpuin  170
bestel
Houtafval  230
bestel
Dakafval  830
bestel
Groenafval  220
bestel
Grondafval  320
bestel

Container 10m³

L365cm x B172cm x H150cm

Bouw- en sloopafval  495
bestel
Grofvuil  495
bestel
Houtafval  290
bestel
Dakafval  1.070
bestel
Groenafval  250
bestel

Snel een container huren

Op zoek naar een voordelige manier om een container te huren in Twente? Zoek niet verder! Bij Kolenbrander Containers bieden wij betaalbare containerverhuur met een breed scala aan mogelijkheden. Wat jouw behoeften ook zijn, wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Voordelig een container huren

Een van onze belangrijkste troeven is onze locatie in heel Twente. Of je nu in Enter, Hengelo, Almelo of een andere plaats in de regio woont, wij kunnen snel en gemakkelijk een container bij je afleveren. Geen gedoe met lange afstanden of onnodige vertragingen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om efficiënt te kunnen werken, en daarom streven wij ernaar om een snelle levering aan te bieden waar je ook bent.

Bij Kolenbrander Containers bieden wij containers in verschillende maten aan, zodat je altijd de juiste container kunt kiezen die aan jouw behoeften voldoet. Of je nu een kleine opruiming thuis doet of een groot bouwproject hebt, wij hebben de perfecte container voor jou. Onze containers variëren van 3m3 tot wel 12m3, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je afval en materialen op te slaan.

Wanneer je een container bij ons huurt, bieden wij standaard een huurperiode van 4 weken aan. Dit geeft je voldoende tijd om je project af te ronden zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Mocht je de container langer nodig hebben, dan kunnen wij flexibele verlengingen aanbieden tegen een scherp tarief.

Bij Kolenbrander Containers streven wij naar klanttevredenheid en gemak. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste container en het beantwoorden van al je vragen. Wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt, van de bestelling tot de levering en het ophalen van de container.

Dus, als je op zoek bent naar een voordelige containerverhuur in Twente, kies dan voor Kolenbrander Containers. Wij leveren snel in heel Twente, bieden 4 weken huur aan en hebben containers van 3m3 tot wel 12m3. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij je containerbehoeften.